Cea mai mare ora de sport

In fiecare an Dolce ogranizeaza o ora de sport impresionanta. Este denumita “cea mai mare ora de sport” si tine 12 ore. Anul trecut a adunat peste 10.000 de oameni care au dorit sa faca miscare, sa se simta bine, sa invete ce trebuie sa faca astfel incat sa aiba parte de o viata sanatoasa.

Si anul acesta Romtelecom, prin Dolce Sport, vrea sa ne dea un imbold ca sa inlocuim prostul obicei de a lenevi in faţa televizorului, cu mişcarea.

Miscarea face bine este siteul evenimentului, iar pe Facebook, daca vreti, puteti sa anuntati  mergeti, asa incat sa faceti sport in gasca.

Evenimentul “Cea mai mare ora de sport” are loc:
– sambata
– incepand cu ora 9
– in Parcul Lumea Copiilor din Capitala

Ce gasim aici? Antrenori consacrati care ne vom arata ce inseamna, cu ce ne ajuta si ce parti ale corpului solicita cel mai mult programele de zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic sau spinning.

În plus, sunt puse la bataie si premii ce constau in echipamente sportive, abonamente la sala si suplimente nutritvite.
Si daca te gandeşti că ai prea multe kilograme in plus si ca ai să oboseşsi de la primii pasi, afla că nu o să rada nimeni de tine, pentru ca te vei pierde in multime.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: