Cum activez roamingul

Vine vremea concediilor, asa ca toata lumea are chef sa plece afara, chiar daca stie ca face asta sau nu, are nevoie de roaming. Ca nu e nimic mai placut in viata decat sa ajungi intr-un oras frumos si sa suni acasa, la mama, la sora, la frate, la prieteni si sa te lauzi, uite sunt in fata la fantana din Trevi si tu nu esti, e atat de misto aici.

Iar pentru asta ai nevoie de roaming pe telefon. Si nu e asa ca pica cerul pe tine atunci cand ajungi in alta tara si nu ai semnal pe telefonul mobil? Exact asa cum am patit eu ieri, cand am ajuns in Polonia  si telefoanele mele erau cu no signal. Asta pentru ca avand abonament de firma, acesta se activeaza putin mai special. Dar pentru voi care nu aveti abonamente de firma activarea roamingului e extraordinar de simpla.

Ce mi-a placut in clipul de mai sus e ca iti ofera informatii de care chiar ai nevoie si pe care nu le stiai. Adica pe cine interesa faptul ca e taxat in roaming cand primeste un telefon? Tutorialul de mai sus iti da toate detaliile. Iar alte tutoriale sunt pe pagina speciala.

 

Nu am decat sa salut initiativa Vodafone de a face o pagina de tutoriale. Astfel incat sa poti invata cat mai usor lucruri despre retea si cum sa iti folosesti mai usor telefonul. Si-mi place ca tutorialele sunt facute pe un limbaj foarte prietenos. Astfel incat te uiti la un clip din asta si apoi te poti duce sa iti ajuti prietenii, devenind specialist in telefoane. Asa ajungi si in centrul atentiei lor. Pentru mai multe clipuri vezi si pe Youtube.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply