Cel mai bun telefon al anului 2011

Care a fost pentru tine cel mai bun telefon al anului 2011? Eu am presupus asta si am ales pentru un top 3,  in ordine telefoanele astea: iPhone 4S, Samsung Galaxy Nexus de la Google si HTC Sensation.

Pentru tine care a fost telefonul anului 2011? Vodafone te invita sa-l alegi pe Facebook si iti ofera si sansa sa castigi telefonul castigator.Tot ce trebuie sa faci e sa votezi pana pe 15 martie in aplicatia respectiva.

gadgeteer

De ce este iPhone pe primul loc ati interba. Pai raspunsul e simplu, iar eu nu sunt mare fan al iPhone-urilor. Pentru ca e trendy. Ma uit de fiecare data la Ivo cu telefonul sau spart (voteaza in aplicatie poate ti-l schimbi) si ma intristez cat de repede se sparge. In schimb e usor de folosit si nu te stersezi pe el cu aplicatii de gen task killer, sincronizare pe calculator, bla-bla-uri din astea. E ca la mac, are feature-urile astea, asa functioneaza, asta face. Si ce face, le face bine.

In schimb, Nexusul cat l-am testat ruleaza fin. Se vede ca e un telefon in final facut cum trebuie, versiunea cea mai noua de la Google. In schimb am descoperit de curand puterea ascunsa a lui HTC Sensation, iar pana la venirea versiunilor de la HTC One si altele ce vor mai iesi, asta mi se pare cel mai fiabil telefon al momentului.

Drept urmare, care este telefonul anului 2011?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: