Esti pregatita sa fii fata mare?

Poate ca vi se va parea ciudat ca aceste cuvinte sa vina din partea unui barbat, dar credeti-ma ca e greu pentru un barbat sa treaca prin niste momente nasoale, stiind ca partenera sa are probleme. Am trecut prin asta, stiu cum e, e nasol rau, asa ca e mai bine sa prevenim. Asa ca fiti atente aici:

Pe 7 martie, la hotel Marriott, salonul A, incepand cu ora 14, medici de renume din Turcia, specializati in oncologie si sanatatea femeii, vor organiza   o sesiune de consiliere medicala specializata dedicata pacientelor cu cancer ginecologic din Romania. –    Prezentarile vor fi sustinute de Fatih Güçer, M.D. Assoc. Prof. Obstetrica si Ginecologie si Necdet Üskent, M.D. Profesor de Hematologie, Medicina Interna si Oncologie Medicala – reprezentanti ai Anadolu Medical Center,  institutie medicala europeana de referinta in domeniul oncologiei si sanatatii femeii.
Cei doi specialisti vor prezenta cele mai noi descoperiri si performante in tratarea si chirurgia cancerului de col uterin obtinute de expertii Anadolu. Cei doi medici vor impartasi apoi studii de caz, inclusiv povesti de succes ale pacientelor din Romania. Nu in cele din urma, participantii vor avea posibilitatea de a obtine consiliere in cadrul unor discutii individualizate.

Participarea este gratuita, iar toti cei cei interesati de o discutie medicala specializata trebuie sa se inscrie in prealabil la 021.207.00.50. Locurile sunt limitate.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d