Cele mai importante siteuri si cum sunt acestea vizitate.

Cele mai importante siteuri si cum sunt acestea vizitate.

Cei de la Gizmodo au publicat un articol cu aceasta harta in care vedem cum sunt accesate principalele siteuri din lume.

ku-bigpic

Si pentru ca hartile nu prea corespund cu granitele pe care le cunoastem noi, incerc o explicatie. In stanga un cerculet din ala este dat de populatia internetului. Drept urmare, pentru noi Romania, ca harta sa respecte grafica granitelor, ar trebui sa aproape toti romanii sa aiba internet. Sau cel putin accesul la internet sa fie raspandit mai mult.

Si pentru a colora putin situatia, astept cu nerabdare ca Google sa nu mai fie primul site din Romania. Ma gandesc ca Facebook il va depasi in cateva luni, daca nu momentul e mai aproape. Nu de alta dar traficul din Google a inceput sa scada. Drept urmare lumea nu mai cauta acolo. Asteapta sa vada ce ii apare in newsfeed-ul de pe Facebook si sa dea click.
Bonus: Google indexeaza mult pozele de pe Facebook. Asa incat orice poza urcati voi pe Facebook, risca sa plece de pe reteaua de socializare. Iar asta n-ar fi chiar rau, daca doriti promovare, dar daca doriti drepturi de autor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply