CERF 2006

CERF – Expozitia si conferinta internationala de tehnologia informatiei si comunicatii

Titlul il vedeti, e extrem de simplu. Cerf 2006 – expozitia si conferintza lu nush cine. 
Mult mai greu mi-a fost sa gasesc o poza,  chiar ma indreptam spre iesire, cand am vazut un mare buluc de lume ca da peste mine. Si m-am uitat si eu. Uite-le … ele sunt … ele sunt noutatea la CERF, ele sunt cel mai adevarat si nou sistem informatic de la CERF.

Pe moment am crezut ca gresesc, ca nu sunt in pavilionul unde trebuie, ca ce scrie acolo GIGABYTE se refera la altceva decat placile de baza aferente, si celelalte produse, apoi am vazut o mare de camere digitale si telefoane mobile cu camera care faceau poze. Dupa care am vazut si numele firmei, CARO.  Acuma sper ca ati inteles aluzia, duceti-va si cumparati calculatoare de la CARO, nu conteaza cat costa, da au venit cu minore in tzatzele goale la CERF. Si timp de 2 saptamani o sa primesc poze  pe net si mailuri  cu pozele astora 2.  Nu de alta, dar atat vad ca sunt astia in stare sa faca ceva … sa vada ceva.

Image
Revenind, am fost la CERF. Culmea, cum nu ma asteptam, mi-a luat fix o ora ca sa vizitez tot.  Si nu e putin. Dar, nu am gasit nimic nou. Mai ales, nu am gasit nimic interesant.
Ah da … vazusem undeva, si o sa vedeti si voi in poze, switchuri Allied Telesyn. Prezentate cu mare pompa.  Exact modelu de switchuri care mi s-au ars mie. Evident ca am injurat cand am trecut pe langa ele.
Dupa care, am vazut un tunner TV care stie sa scoata pe firewire … ( stau si ma intreb pentru ce dracu sa mai legi un cablu intre 2 sloturi din acelasi calculator doar ca sa captezi acelasi semnal de-l vezi pe calculator ? )
Neshte memorii care cica sunt frumoase pentru ca au vopsea albastra pe ele. In rest nu scria nici o specificatie, sau daca scria era cu 8 si nu o vad.
Acelasi robotel, caine, de acum 5 – 6 ani de zile … de cand l-au inventat japonezii, care stie sa faca ham ham 🙂

Neshte memorii super tari, de shtiu sa stea in acvariu. Si extraordinarul sistem de racire al calculatorului pe baza de apa.  ( io ma intreb la ce dracu ii mai fac astuia reclama, ca vara nu mere ca e prea cald, iar iarna daca ai centrala termica iar e inutil ).
Neshte mici chestii de cablare, dintre care cele mai mishto erau bineinteles cele de la NEXANS.

Standul AMD … unu micutz si prapadit vai de mama lui. |
Aia de la Packard Bell cu monitoare LG. (!)@)

Intel nu a fost.

RDS cu un stand gol !!

Astral cu un stand full, dar nu te baga nimeni in seama.

Radiocom, sau SNR pentru cunoscatori, cu tehnologie DVB-T , televiziune digitala. Unde mi-a placut ca pe o plasma dadeau Realitatea.

Vodafone cu un stand unde ne prezinta ce se va implementa din septembrie. Destul de riscanta asta.

Apoi urmeaza avionu lui Romtelecom, care era mishto, unde inauntru era cu albastru si multe beculetze albastre care se schimbau si la care toata lumea facea poze, si cu standul COSMOTE aferent si GOL, absolut GOL.

iPOD si MACINTOSH … no comment.

Sony, Philips, LG, Panasonic, cu multe televizoare, gagicutze si cam atat, nici acolo nimic nou sub soare, sunt plasme de le vedem de ani de zile.

In final am reusit sa vad un figider cu niste jucarii in el, bineinteles cu beculetze. 🙂 Si l-am intrebat pe unu sa imi zica ce e in el. A stiut doar sa indentifice storage-urile, nu de alta dar se vad hardurile. Sa citeasca firewall pe masina pe care scria firewall. Si sa imi zica ca are encriptare …. da nu si de care.

Aia de la Sal server, un programel de salarizare, care nu shtiu sa faca un share de windows. Ca sa le mearga programu.

Si nu in ultimu rand tipii de la ASESOFT cu o antena, de da net wireless, uite ca nush in ce frecventa, pe o raza de 34 de kilometri.
Partea funny e ca …. daca incerci asta in Bucuresti, eu zic ca nici in 300 de metri nu e semnal curat. 🙂

Asta a fost CERF 2006. Adica nimic. 
Ma scuzati … tzatzele de mai sus. De aia ma bucur ca nu am platit intrarea.

Poze la http://www.piticu.antistress.ro/poze/cerf2006/

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply