CES 2012

Am urmarit zilele astea indeaproape CES 2012 si am incercat sa prind cat mai multe lansari acolo, dat fiind diferenta de fus orar. Am vazut aseara conferintele de presa, ce nebunii a lansat Samsung (pana la prezentarea sony am adormit in fotoliu) si am incercat sa-l compar cu ce am gasit la IFA in Berlin. Este identic. Daca va uitati la materialele multimedia de la IFA si va uitati si la prezentarile de la CES, veti remarca ca Panasonic si LG au fix aceleasi standuri, dar si Sony. Bine, aici nu vorbim si despre ce ar putea fi in plus.

In schimb am fost bucuros sa ii vad pe toti ca s-au axat pe ultrabook-uri, ca au avut ratari mari in ceea ce priveste tabletele si, asa cum era de asteptat, pentru orice produs prezentat in premiera nu exista pret si data de lansare. Cel putin la Berlin se auzeau pe surse la 3 minute dupa finalizarea prezentarii oficiale.

La CES in schimb am urmarit streamurile Techcrunch (bravo baieti, ati invatat la ce se foloseste tehnologia 3G/4G), facute direct in internet cu o camera care trimitea imaginile direct prin internet, cu ajutorul unui echipament care incapea intr-un ghiozdan. Dar si dezinvoltura cu care editorii de acolo puteau sa vorbeasca ore in sir despre ceea ce vedeau in jur, prezentandu-le vizitatorilor ce se gaseste la CES.

Nu stiu la ce mari lansari ar mai trebui sa ne asteptam, dar ma astept doar ca tehnologiile noi ale televizoarelor cu procesoare (!!!) dual core sa revolutioneze iar modul in care oamenii se uita la cutia aia tampita. Si noi care nici macar televiziune digitala nu avem si ne chinuim (astia care am fost fraieri si ne-am cumaprat) cu niste televizoare HD sa vedem ceva la posturile noastre.

Dar despre asta mai discutam.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: