Politistii arestati

Niste politisti au fost arestati ieri pentru diverse chestii, de la spaga din trafic, la proxenetism si altele. Si pentru ca erau in zona, erau chiar politistii de la sectiile 1 si 3. Ca un lucru sublim, azi dimineata pe Mircea Vulcanescu, in fata unei case din asta de toleranta legislativa, era o masina de politie. Probabil venise sa le bage in sedinta pe fete, care l-or fi dat in gat.

In schimb pe seara, politistii de la sectia 1 erau afara, in strada, stateau de vorba. Probabil sunt panicati ca ar putea sa aiba microfoane in sediu, asa ca stateau de vorba afara, in fata sediului, in strada. Cu ocazia asta ii mai vede si lumea si ii crede ca isi fac de treaba.

Pe Kiseleff a mai avut loc un accident soldat cu o victima si autorul a fugit de la locul faptei.

Pentru ca deja se cunostea aproximativ cam ce masina l-a lovit pe batran, ma asteptam ca orasul sa fie impanzit de filtre. In schimb politistii de la sectie, patrulau linistiti intr-un logan. Erau pe banda cealalta si nici macar n-au oprit la accident, pentru ca acolo erau deja baietii de la rutiera.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply