Cine e amantul Gabrielei Firea?

Nu ma uit la Antena3 ca in principiu n-am ce vedea acolo. Aceleasi stiri fara cap si fara continut, aceleasi atacuri fara fond si fara sa fie bazate pe ceva.

Intamplator sau nu postul asta de stiri si jurnalistii de acolo sunt dati exemple in facultatile de jurnalism. Partea e buna pana la un punct, totul e gresit. De la exemple, la discutii la cum se face jurnalism acolo. Aseara la emisiunea Gabrielei Firea o discutie a degenerat fara ca moderatorul sa isi pastreze calmul si a declansat injurii si jigniri ce nu i le poti spune unui om oricat de rau te-ai certa cu el, daramite pe televizor.  Cu alte cuvinte nu poti sa ii spui cuiva ce ai ma, ai mancat de pe jos, ai mancat din toaleta?  Asa ceva pur si simplu nu se face. Cum Gabriela Firea a pierdut discutia din start aducand injurii in direct la televizor la o ora de maxima audienta si replica nu s-a lasat mult asteptata. Drept urmare Gabriela Firea are un amant.

Daca Boureanu stie asta si nu a spus-o pana acum, inseamna ca informatia e cunoscuta in cercurile discrete in care se invart jurnalistii astia. Si totusi azi CanCan nu a iesit pe piata sa spuna stim cine e amantul. Sau n-au reusit sa afle, dar Firea inca o data s-a dat de gol blocandu-se si reactionand virulent in fata acestuia.

Partea deosebita a bunului simt si a integritatii acestuia e ca nici dupa emisiune niciunul dintre ei nu a incercat sa isi ceara scuze telespectatorilor, ci au continuat sa se dezvinovateasca si sa se atace unul pe celalalt.

Halal jurnalism, halal modele, halal interpretare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply