Cine e politia locala?

Eu stiu ca noi avem o groaza de institutii si prostii platite din banii publici, dar totusi se poate fura mai cu perdea in tara asta sau se fura pe fata asa?

Citesc o stire:

Şeful Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, Ion Ţincu, a afirmat că se intenţionează modificarea legislaţiei în sensul ca meciurile de fotbal să se desfăşoare până la ora 21.00

Cine naiba e politia locala? Ce vrea ea de la viata mea? Politia romana ce dracu mai cauta atunci in peisaj? Jandarmeria de ce naiba mai exista? Trupele speciale ce fac? DIAS? SPIR? DIICOT? Astia pentru ce mai exista daca avem politie locala.

Si acum am aflat ca avem politia locala a municipiului Bucuresti, daca nu stiati avem politia locala a sectorului 1, a sectorului 6, la sectorul 5 politia locala are un Q7 cu care patruleaza … pana mea, suntem o tara cu o groaza de politii. Presupun ca politiile astea locale de sector nu apartin de politia municipiului Bucuresti si ca sunt platite din bugetele primariilor de sector nu?

Si ce autoritate au politiile astea locale? Adica acum oricine vine si spune sunt Stiven(ca nu mai e Garcea la moda),  de la politia locala, actele la control, amenda pentru ca asa vrea pulanul meu?

Cate politii sunt in tara asta? Ce fel de stat politienesc avem?  Si daca avem politii locale, astea cui se subordoneaza? Ca fac pariu ca nu se subordoneaza ministerului de interne.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: