Ciobanul Ghita exista

Pe baietii si fetele de la florarie ii stiu. Ii am la prieteni pe Facebook. Pe ciobanul Ghita nu il stiu, de asta interbasem daca este real sau nu. Unul dintre comentatori imi spuneau ca se vor duce duminica trecuta sa verifice daca Ghita exista.
Azi dimineata am aflat ca ciobanul Ghita exista in realitate. Ca are 27 de ani, este casatorit si are un copil (sorry girls). Si ca are stana acolo sus in munte si internet mobil. Bonus, vom avea ocazia in perioada urmatoare sa mergem pana la ciobanul Ghita sa vedem cum isi duce el traiul pe internet.

 

Iar prietenii sunt de  la McCann pentru ca, asa cum e normal, fiind o reclama comerciala care se da la TV, trebuiau sa aiba acceptul persoanelor a caror profile de Facebook sa apara la televizor. Asa incat, normal, oamenii de la McCann n-au avut nici o problema sa apara la televizor. Da, voiam si eu, ca n-am mai aparut intr-o reclama la tv din 2006.

Dar pana atunci sa mergem la Ghita sa vedem ce a invatat de la internet, de la fanii de pe Facebook si cum isi va vinde astfel oile, lana si branza.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply