Cod Galben

De fapt, noi cod galben am avut intodeauna, insa n-am stiut de el. De aia nu au fost atatea avertizari si de aia nu ne-am speriat de atatea ori pana acum.
Ca sa ma explic. In fiecare an au avut loc schimbari din astea bruste de temperatura, a scazut, s-a incalzit, a plouat brusc fara sa se anunte si asa mai departe. Da, de fiecare data am racit sau am iesit afara cu geaca pe noi la 30 de grade celsius. Insa, acum avem scule misto si scumpe. Avem radare meteo, avem surse de aflat vremea pana la 3 zile cu exactitate. Ma rog, mai mult de estimat decat exactitate. Drept urmare, de data asta suntem constienti, pentru ca vedem pe monitoare, ca vine valul de frig, sau caldura, sau ploaie, sau ninsoare. Pana acum nu am fost si le-am luat ca atare. De acum in colo le vedem, le anticipam … si ne speriem de ele.

De aici intervine codul galben, portocaliu si asa mai departe. Deci … nimic de speriat. E ceva ce se intampla si s-a intamplat intotdeauna.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: