Cat de prosti suntem

Nu putem sa ajugem pe primul loc in toate siturile de video sharing din lumea asta cu protestul pro cultura de la TVR, unde s-au strans niste cativa oameni de bine. Trebuie sa ajungem tot cu cele mai de cacat faze: individul care si-a dat foc in Spania.

Stau si ma gandesc acuma, daca ala nu era atat de prost incat sa isi dea foc si il calca trenul, era o stire de la categoria diverse. Faptul ca si-a dat foc i-a adus notorietate, i-a adus efect, implicare, reclama. Din pacate reclama negativa lui si tarii de unde provine. Dar asta e total neimportant. La cat de prost suntem noi vazuti, de ce sa nu fim si pe mai departe?

Pentru ca nu ne putem lauda cu ceva de bine facut aici, sau afara. Trebuie sa ne laudam cu ceva spectaculos, care rupe gura targului … si bineinteles e de naspa. Eh … dar cel putin iar s-a auzit de Romania la CNN da? Deci e de bine … la CNN.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply