Concursul de bere

In seara asta am fost la Stella Artois World Draught Master 2010, selectia nationala sau concursul national de turnat bere in pahar. Pentru ca am fost invitat sa ma inscriu si eu la categoria alte persoane decat barmani am incercat sa pun bere in pahar. Pana la un punct  mi-a iesit cum a trebuit, respectand cei 9 pasi de pus berea in pahar, pe care i-ati vazut in clipul de acum cateva zile.

5021377428 4bd1b54648 z

Hm. Obisnuit cu carciumile romanesti, obisnuit cu carciuma mea stiu foarte bine cum se pune berea in pahar. Care sunt pasii de urmat, cum trebuie curatat paharul si asa mai departe. Si ma apuc eu sa umplu primul pahar, ca la carte. Dupa care ma apuc de al doilea pahar, aud niste ovatii de prin sala, vad ca se umple … si in stilul clasic romanesc …. in orice carciuma, trebuie sa opresti dozatorul cand se umple paharul ca sa nu risipesti berea. Ei bine aici am gresit si eu, am oprit dozatorul cand am vazut ca se umple paharul. De fapt trebuia sa las dozatorul sa curga pana sa scot paharul de sub el, cu o anumita cantitate de spuma, iar apoi sa urmez pasii din filmulet. Ei bine atunci m-am pierdut, am ratat astfel sansa sa ma duc la finala mondiala World Draught Masters, dar nu pot decat sa ma bucur ca o barmanita va reprezenta Romania la acest concurs. Se numeste Nicoleta Tanase de la White Horse din Bucuresti si a fost cel mai bun barman care a stiut sa toarne bere in pahare respectand regulile.

Ma mai oftic si ca n-am apucat sa beau din berea pe care eu am preparato, dar las ca am facut poze.

Mai multe poze pe facebook la mine sau la Manafu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply