Concursul de scurtmetraje Brand Film Festival

Iqads realizeaza un concurs de scurtmetraje in cadrul Brand Film Festival impreuna cu Dove Men+Care

Concursul vrea sa afle de la voi, indiferent daca sunteti barbati sau fete, cum sunt confortabili barbatii. Si pentru ca la 40 de ani se spune ca e momentul in care barbatul se simte confortabil si multumit cu ce a facut pana atunci, un video care sa povesteasca chestia asta e mai mult decat suficient pentru inscrierea in concurs.
Si pentru ca filmele trebuie sa fie provocatoare si surprizatoare, va rog sa ajutam cu idei eventualii concurenti. Sa aflam de la voi, cei cu varsta de aproape 40 de ani cum sunteti voi la maturitate. Sunteti confortabili in pielea voastra? Nu va mai supara traficul, maidanezii, politica, nu mai aveti fobii? Nu va enervati repede, nu sunteti deloc plictisiti?
Eu ma vad la 40 de ani la fel ca acum, dar fix la fel. Iar daca ma uit la cumnatul meu, el atunci va avea o fata de 20 de ani si un baiat de 15, asa incat va fi cel mai fericit om din lume. Tu cum esti la 40 de ani? Hai sa si filmam asta… pe 4500 de euro!

De fapt vara asta Iqads mai are niste concursuri pentru bloggeri si oamenii creativi. Nu le voi da link ca li se misca siteul foarte greu si asa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply