Criticati-l

Presa a facut foarte bine ca l-a criticat pe Andrei Chiliman pentru faptul ca a scos pe strada masinile de dezapezire inainte ca afara sa ninga. In seara asta am vazut masini de dezapezire parcate in intersectiile de la Aeroportul Baneasa, Arcul de Triumf si Piata Victoriei cu girofarurile pornite, asteptand sa intervina cand va incepe sa ninga.

In restul Bucurestiului lumea doarme bine, chiar daca vantul bate puternic. Astfel la mine in sectorul 4 nu am vazut vreo masina care sa dea cu ceva pe strada, sau vreo masina care sa fie parcata in vreo intersectie asteptand sa intervina.
As vrea sa ninga toata noaptea asta ca sa fie distractie frumoasa maine dimineata. Si nu cat din cauza zapezii ci cat de mult vor sti sa intervina autoritatile.

Bineinteles, pentru cei care nu stiu, exista o hotarare a primariei Bucuresti prin care se dau amenzi usturatoare pentru firmele ce nu isi curata singure zapada de pe trotuar.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: