CTP – bloguri, bloguri – CTP

Am avut aseara mega ultra intalnirea cu CTP si bloggerii cei mai cei organizata de ACM. Intalnire marcata de mult fum, asta din cauza ca instalatia de climatizare din Club A e inca in lucru. (hihiihih).

Concluziile au fost simple:

  • Nu se pot pune pe bloguri si nici pe internet nici un fel de materiale ce apartin unor televiziuni, capturi si asa mai departe, mai mult nu se pot pune materialele alea pe bloguri fara acceptul producatorului acelui material.
  • Bloggerii isi pot apara drepturile, la fel si jurnalistii, dar asta in instanta. Adica se poate da in judecata, dar e mai greu sa se dovedeasca.
  • Teoretic un blogger nu are voie sa copieze articole din presa, ci doar sa le citeze. Si viceversa.
  • Presa ar putea pune linkuri catre bloguri, dar asta nu e in avantajul lor. Adica cum sa plece vizitatori de pe siturile de presa ca sa ajunga pe bloguri, daca nu se mai intorc inapoi.
  • CTP n-a vrut sa comenteze despre jurnalistii care isi fac bloguri, el a zis ca nu isi face blog, poate dupa ce va iesi din presa ( LOL ). Iar discutia asta se vede mai jos cand dl. Cristian s-a incins in discutie.
  • Ca la orice discutie interesanta, apar multi oameni care n-au legatura cu … si multi altii care vin doar sa fie spectatori. Da chiar Horea, au fost aplaudaci pe acolo? Sper ca nu 😉

Si ca sa fie discutia fructuoasa am continuat-o la bere si la mai multa lumina in Classic, unde ne-au recunoscut ospatarii 🙂
Doar noi: Bobby, Adi, Nihasa, Mihnea, Greger, Anca si Zoso. Costin n-a stat decat sa isi incarce telefonul pe curentul alora. din Club A.

Si parca ar mai fi de zis ceva …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: