Cum mai facem rost de curve?

Adica, ai putea sa renunti la o asemenea tentatie? Mai ales cand sunt … 2.000 de coco si banii primiti din prima zi? Bineinteles din prima zi, doar prestezi servicii 😉

Esti tanara, frumoasa, dornica de afirmare!
Esti o fire dezinhibata, deschisa la nou, fara prejudecati!
Esti o fire dinamica, plina de viata, iubesti oamenii si viata!
Vrei sa te realizezi dar orasul unde locuiesti si parintii nu iti pot oferi nici o sansa reala de progres!
Orice ai face nu te poti descurca singura si te-ai saturat de nevoile materiale, ai nevoie de ajutor!
Vorbele “La mine in oras nu exista taxi si e doar un microbuz amarat care trece de 2 ori pe zi” iti suna prea cunoscute!
Mama si tatal tau ti-au hotarat deja viata: “Iti gaseste mama un baiat bun preot, politist sau in armata si o sa fie bine”
Dar, tu nu vrei, vrei sa iti traiseti viata si sa fii cu cine vrei tu.
Vrei sa te muti in Bucuresti unde oportunitatile si salariile sunt mai mari!
Dar stai!!! Chiriile sunt mari, peste 350 euro/luna (chiar si la o amarata de garsoniera ) te miri prin ce zona insalubra, trebuie sa platesti pe minim 3 luni avans, sa mai suporti si intretinerea, curentul electric, sa mananci si sa te intretii pana gasesti ceva care sa ti se potriveasca. Pur si simplu nu ai de unde sa faci rost de un minim de 5000 euro ca sa vii pe picioarele tale in Bucuresti, taramul oportunitatilor, al banilor, si al vietii bune!!
Dar stai!!! exista o solutie, suntem aici sa te ajutam!!!
Vrei sa faci videochat si sa ai banii tai, sa fii respectata!!!
Noi iti oferim gratuit, cazare in Bucuresti, mancare si tot ce ai nevoie chiar si bani sa te descurci pana vine prima plata din banii facuti pe videochat.Tot ce ai de facut este sa ne contactezi pe acest email (reply) cu detaliile tale, sa ne trimti cateva poze cu tine si sa ne spui povestea ta.  Incearca sa fii cat mai convingatoare deoarece numai citeva fericite norocoase vor fi acceptate in acest program de sponsorizare.
Va uram tuturor succes si numai bine.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: