Cu fetele la inghetata

La finalul saptamanii trecute am primit un telefon cum ca astazi (n.n. – marti)  se intampla in oras o degustare de inghetata si ca trebuie sa vin. Am zis ca ajung, putin sceptic. Ce sa caut eu la o degustare de inghetata? Nu prea ma pasioneaza ideea, lasa fetele sa se duca sa vada cum e cu inghetata. Intre timp am nimerit  locul de inghetata, la Grand Cafe Van Gogh, de pe Str. Smârdan nr. 8, în centrul vechi. Acolo m-am  intalnit cu fetele (exact ce va ziceam mai sus) Raluxa, Andra, Alina si Andreea si am asteptat sa ne vina randul la mancat inghetata.

Cum adica sa ne vina randul la mancat inghetata? Pai simplu. Degustarea inghetatei nu se face intr-un mod clasic, iei inghetata, lingurita si mananci. Toata treaba asta s-a intamplat intr-o pivnita, intr-un intuneric deplin. Sa nu credeti ca vedea cineva ceva. Nu, am pipait masa dupa servetel si lingurita. Am pipait cupa de inghetata si ne-am pus pe mancat si descoperit gusturi pe care nu cred ca le-am fi simtit daca vedeam ce mancam. Cum pe intuneric nu s-a putut filma, parerile se vad mai jos.

Pana una alta Andra zice ca pana pe 15 august puteti sa incercati si voi sa degustati inghetata Magnum in acest mod.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply