De ce presa din Romania e atat de proasta

Pentru ca li se permite sa publice titluri de genul asta, pentru ca li se permite sa aiba o atitudine dezolanta si asa mai departe.

presa din romania

Da, la moartea lui Michael Jackson tot TZM-ul si toate ziarele de scandal din Statele Unite au scris saptamani intregi numai despre asta. E normal. E un eveniment important, care rupe. Nu se asteapta nimeni, e multa cerneala de curs, sunt multe pareri impartite, sunt povesti care abia acum ies la iveala. Singura problema e ca ramane punctul pana la care te duci. Nu poti sa ii atribui cuvintele alea Madalinei oricat ai vrea, oricat ai dori, orice ai zice. A spus cineva despre Michael la fel? Nu. A divagat cineva si a scos dedesubturi nasoale despre superstar? Nu. In schimb la noi se scot, pentru ca romanul fiind balcanic ii place sa moara si capra vecinului, daca ala a crapat sa pice si altii. Daca unul are ceva, atunci sa ii dam in cap sa nu faca nimic.

Imi aduc aminte de bancul ala cu Dracul cel mare in control in iad. La cazanul in care erau americanii si fierbeau paza strasnica cu pusti, la francezi mai putina paza ca isi recunosteau pacatele, la nemti doar doi  paznici, ca erau civilizati si obisnuiti de pe vremea lui Hitler, la cazanul cu romani nimeni. Cum nimeni, de ce nu e nimeni aici de paza, intreaba Dracul? Pai seful, la astia nu e nevoie, daca incearca unul sa iasa din cazan il trag ceilalti inapoi.

Si drept urmare noi asa ne roadem singuri, ne dam  mari ca uite ce anchete jurnalistice facem si scoatem in fata numai scursurile si lucrurile care nu ne aduc nici faima si nici evenimente bune.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply