Cu si despre blog

Un blog nu e jurnalism si asta o zice bine Arhi. Care a vrut sa imi ia apararea. Foarte bine zic eu. Desi … nu aveam nevoie.
Pot foarte bine sa ignor, sa il vad pe unul si pe altul cum ma ataca si totusi fara sa aibe succes. Pot foarte bine sa ii ignor, iar atunci cand atacurile intrec masura din termenii si conditiile, se aplica masura de delete.

Un jurnalist nu poate sa faca blog. De ce? Pentru ca el s-a obisnuit sa faca altceva. Tot timpul altceva. De aceea orice blog facut de jurnalist va fi catalogat dupa compania media din care face parte.

Vorbeam zilele trecute despre faptul ca nu stiu cine de la nu stiu ce televiziune e intre orele 8 -16  x y de la televiziunea respectiva, iar in afara orelor e om simplu. Gresit. Asa ceva nu se poate pentru simplul motiv ca o data ce te definesti cu televiziunea respectiva … nu mai ai cum sa fii tu, persoana ta, decat dupa ce iti dai demisia. Sau decat daca te muti la orice alta institutie.

In alta ordine de idei. Un blog are voie sa faca orice, are voie sa injure, sa atace sa scrie ce vrea, pentru orice. Si-o asuma de fiecare data.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply