Cum arata televizorul 3D fara ochelari

Pentru ca la lansare ma grabeam sa va arat si sa va prezint televizorul 3D fara ochelari, n-am putut atunci (din cauza lipsei de wireless) sa va arat cum functioneaza. Tehnic tehnologia folosita e asta:

Toata experienta 3D se muta din ochelari in televizor, de asta e vazuta cu ochiul liber.
In schimb la o privire mai atenta, televizorul asta are una din cele mai clare imagini si in format 2D. Imagini pe care le vedeti in poze …

Iar imaginile 3D in filmuletul asta facut in sala de prezentare(vedeti mai sus ce cozi uriase erau la televizoarele astea a doua zi).

 

Televizorul Toshiba 55ZL2 (nu are nume comercial deocamdata) este asteptat in Germania in decembrie, dar si in Romania cam in aceeasi perioada. Pretul lui inca nu este stabilit, inca sunt sondaje interne, dar va fi definit in functie de fiecare piata in parte. Mai mult ca sigur vor veni cu oferte de pret competitive.

De altfel, abia acum a inceput lupta 3D. Asta e prima generatie de televizoare 3D fara ochelari, vor urma si alti producatori, vor urma din ce in ce mai multe produse 3D, iar competitiile sportive de la anul vor fi mai mult decat suficiente pentru a fi filmate si prezentate in 3D. Sa speram ca vom vedea asta si in Romania.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: