Cum faci succes in vlogging

Va spuneam eu acum cateva luni despre faptul ca lumea a inceput sa urce materiale video pe Facebook si ca de fapt toata miscarea de video se strange in jurul siteului unde sunt urcate materialele.
De fapt e cam acelasi lucru ca si la poze. Stiti cu totii ca acum avem servicii de poze, Facebook, Twitter, Google Plus, Skype bla bla. Toata lumea vrea pozele la ei pe servere. Acum toata lumea vrea videoul la ei pe servere.
Deja se poate urca video si pe Twitter. Iar daca va plictisiti, se poate.

Timp sa aveti si nervi pentru montaj.

Asa incat, iata ce trebuie sa faci ca sa iti iasa un video bun pe internet. Si pe langa detaliile tehnice prin care filmezi un video, iti trebuie si timp. Crezi ca un video se genereaza in 3 minute? Faci textul inainte, il inveti, il citesti, te gandesti la prompter. Iti ia timp montajul, scoaterea ăăă-urilor, eventuale balbe. Oho. E fun.

Si n-am pus sigla de la emisiune ca teoretic nu era parte a emisiunii, era doar un video pe Facebook. Acum vad ca trebuie sa ramana si pe blog. Ca de fapt sensul e asta. Nu un raspuns pentru Florin.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply