Cum imbinam arta si tehnologia?

Arta se imbina cu tehnologia. Cum se face asta? Va astept pe voi sa-mi ziceti? De ce? Pentru ca puteti castiga acest netbook.

automarket awards 149

Cum faceti asta? Simplu. Si mai simplu. Imi trimiteti in comentarii sau pe mail la [email protected] pozele voastre, poze care sa reprezinte imbinarea artei cu tehnologia lui 2011. Puteti gandi ce vreti, puteti trimite ce poze  credeti voi ca reprezinta imbinarea artei cu tehnologia.

Si nu eu voi alege castigatorii. Ci voi.

Aveti o saptamana, pana duminica seara adica sa trimiteti poze in concursul asta. Dupa care pozele trimise in concurs le voi afisa pe blog. Voi nu aveti decat sa dati like pozelor care va plac mai mult din galeria aia foto. Si aveti timp o saptamana de zile sa va chemati toti prietenii si sa dati like pozelor voastre. Adica pana vineri 11 martie.

 

Vineri facem stop-joc. Strangem numarul de like-uri, numarul de poze, iar primele poze vor fi jurizate de catre juriul de la Maguay. Daca ei considera ca poza cea mai votata imbina arta cu tehnologia, acea poza, acel autor castiga netbookul asta.

Hai, succes!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d