Cum poate fi reabilitata presa traditionala?

Nu, nu m-am tampit, insa ma napadesc idei si sunt multe, vin in valuri iar daca eu nu le prind de picioare fug mai departe si ma parasesc, se duc in sertarul de idei prafuite si stau acolo pana cand vine cineva si le aplica in modul sau.

Drept urmare va provoc la cea mai interesanta idee pe care o poate lansa un blog, ca reactie a postului lui someone

Cum vedeti relansarea presei traditionale?

Ideea e simpla, presa traditionala moare. Ziarele pierd audienta, online-ul cucereste, televiziunea a devenit plictisitoare si pierde telespectatori. Ce mai rezista putin e doar radioul, iar acesta la noi in mod exceptional creste pentru ca sunt blocaje in trafic. Acestea fiind zise cum putem relansa un ziar, o televiziune, un radio? Cum putem convinge lumea sa cumpere din nou un ziar? Cum putem convinge lumea sa dea drumul la televizor ca sa vada programul nostru? Cum putem ca toti soferii din trafic sa asculte emisiunea noastra de la radio?
Daca la ziare se zice ca pozele cu gagici dezbracate vind, iar la televiziune se zice ca vinde scandalul, in timp ce un radio se vinde prin muzica buna, cum credeti voi ca ar trebui sa se manifeste in continuare presa traditionala?

Ar trebui sa se implice in internet, in IPTV, free streaming, free download, concursuri online, emisiuni online, ziare online cu articole primite de la colaboratori si afisate imediat?

Pana una alta facem un mic sondaj, daca aveti idei aruncati-le in comentarii, sa speram ca nu le va uita nimeni.
[poll=2]

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: