Cum sa agati gagici pe Facebook si sa iei teapa?

Inevitabil aproape, probabil dintr-un google adsense ati ajuns pe o pagina care va zice ca puteti agata fete pe facebook si va imbie cu un banner mare si frumos care zice asa:

cum sa agati fete pe facebook gagici pe facebook hi5 id uri de mess femei

Zdrang. Atat. Punct si de la capat. Nu orice fata, ci o fata de pe facebook, ce faci, cum sa o agati. Si iti spune acolo ca n-ai voie sa gresesti ca uite am reusit, ca am agatat repede o gagica si dupa aia am trecut la alta ca am facut cum si mai ales ce trebuie sa vorbesti ca sa agati o gagica pe facebook, dupa care iti mai tranteste un banner:

succes garantat agata fete pe facebook sex cu fete de pe facebook sex fete femei minore

Sunt curios alea 1.3% ce i-au zis? Sau procentul ala e ala care a picat in plasa?

Bun. Nu voi intra in detalii mai mult decat atat. Nu vreau sa promovez asa ceva, din contra. Ce ati vazut mai sus sunt exemple de oameni (cred) care isi fac siteuri pe internet, in care vand vise. Daca la noi putem cumpara ceva vise de la etnobotanice, ei bine astea se vand si pe net, insa aici nu iti creeaza nici o stare halucinogena si sunt doar virtuale. Adica cartea aia nu exista, nu te ajuta cu nimic, nu agati nici o fata pe facebook, nu va veni la tine acasa si eventual daca va veni nu vei avea nimic care sa te multumeasca, iar tu vei ramane cu banii dati.

Fix din aceeasi categorie de marketing online sau scamming sau furt, se incadreaza si ferma de iepuri, ferma de capre si banii din blog rapid pe care i-a evidentiat Zoso de dimineata. Partea nasoala in articolul lui Zoso e ca acolo – pe siteul ala – se dau cu parerea specialistii online ca Adrian Soare si altii, care probabil au zis ceva sau nu. Eu sper sa nu faca parte din asa ceva.

Pentru ca altfel …

tzeapa cum sa agati fete pe facebook castig garantat loterie cazino numere speciale

Adica nu astepta pana maine, comanda acum, pentru ca o data comandat vei putea primi coletul care …

Coletul pe care il veti primi de la noi nu va releva absolut NIMIC despre continutul acestuia, mai mult poate fi ridicat doar de tine agentul de curier. Acesta ajunge in 1-2 zile- lucratoare- de la efectuarea comenzii, iar plata se face ramburs la ridicarea coletului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: