Cum sa faci greva la RATB

Fiti atenti la asta: RATB a intrat in greva (a se citi soferii RATB) pentru ca zic ei, au aflat din presa ca se introduc traseele de noapte. Adica cum? Fac greva pentru ca pe ei nu i-a informat nimeni? Adica opresc circulatia in comun in Bucuresti la 39 de grade pentru ca pe ei nu i-a informat nimeni?

Pai  si atunci eu ce sa zic cand salariul meu a aparut pe bloguri? Sau cand am aflat de pe alte bloguri ce proiecte mai fac eu la munca si nu stiam.  E un alt mijloc de informare, trebuie sa aflam neaparat din interior?

Cert e ca vreau sa ma fac sofer pe RATB. Ce trebuie sa dau pentru asta? Carnetul de D? Pai cum nu la salariu de 2000 de euro, prime si alte nebunii, aer conditionat, cutie automata, autobuz cu GPS, cum sa nu vreau sa conduc asa ceva. Mai ales ca sa fac greva cand am eu chef. Ce? Ca e stresant sa conduci 6 ore in traficul asta? Mie-mi place. Doua ture cu masina si s-a terminat tura.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: