Google Street reface hartile din Romania

Pentru ca nu-i asa, noi ne dezvoltam foarte bine si facem foarte multe lucruri, Google a decis ca a venit momentul sa refaca strazile din Bucuresti. Sa aduca poze noi, sa faca poze si vara, nu numai iarna cand e totul trist si irelevant. Asa ca s-au pus pe drum si hai sa facem poze strazilor.

Apar pe google street view

Pentru ca am prins masina asta in intersectie, sa va zic si ce are inauntru. Pe locul din dreapta un monitor Dell de 21”. In dreapta soferului exista o consola cu touch, pe care soferul apasa diverse butoane. Probabil marcheaza pe ea pozele ce trebuie blurate, lucrurile care trebuie scoase din poze, alea pe care le vede sau traseul ce urmeaza.
In spate e un rack standard, cabinet, in care intra multe fire si pare ca e acolo mai mult decat o unitate de calculator. Bancheta din spate nu exista. Am impresia ca din masuri de securitate exista bancheta din dreapta, iar monitorul era pus acolo cu niste sprijine.

Soferul nu pare a fi roman, de fapt nici nu-l intereseaza pe ce strazi merge, ca doar are GPS, ci doar sa mearga si sa faca poze. Era cu o figura relaxata spre plictisita, cu toate geamurile inchise.

Si pentru ca eram in intersectie cand a trecut, daca nu va mai trece inca o data sa ma scoata din poza, voi aparea in urmatoarea editie de la Google Street, ca fiind disperatul ala cu fata blurata care facea poze masinii in Piata Presei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply