Cum sa nu pierzi contactele de pe telefon

Cum sa nu pierzi contactele de pe telefon

Toata lumea are cont de mail pe Gmail. E cineva care nu are? Pai sa isi faca cont acum. E cineva care nu si-a pus contul de mail, de pe Gmail, pe telefon? Si daca l-ai pus, sper ca salvezi numerele de telefon pe Gmail, nu pe SIM. Asta chiar daca schimbi telefonul sau cartela.

Si daca ai iPhone, atunci trebuie sa citesti asta, ca sa iti sincronizezi conturile de gmail pe iPhone. Si culmea, sincronizarea asta merge chiar mai repede decat pe Android.

Iar despre Facebook, nu pot remarca altceva decat faptul ca ei sunt speriati de propriul succes sau acum realizeaza ca au devenit un furnizor mai mare de public decat Google. Si cumva incearca sa controleze chestia asta. Nu e usor. Google o facea cu PR, acum o face cu social links, dar pe Facebook nu ai nevoie de nimic altceva decat multe share-uri si un titlu inselator, nu un titlu care sa foloseasca click aici, ci sa fie inselator.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply