Mega Image a deschis un supermarket si pe eMAG

Mega Image a deschis un supermarket si pe eMAG

Zilele trecute ma plangeam ca eMAG nu mai vinde calculatoare. Mi-a fost foarte greu sa gasesc niste ventilatoare de pc, mai ales sa le cumpar. A fost nevoie de 3 drumuri la showroom si de doi curieri sa-mi aduca ceea ce aveam nevoie.

Azi am aflat si care este motivul. Mega Image si-a deschis un supermarket pe eMAG.

supermarket de la emag

Si daca va intrebati ce puteti gasi pe eMAG la sectiunea alimente si mancare, iata:

emag-supermarket

In principiu mai nimic. Asa as fi vrut si eu o ceafa de porc, ceva de la Mega Image. In alta ordine de idei, am un Mega la 5 minute de casa. As putea, in lenea mea, sa stau pe net, sa dau doua click-uri sa aleg produsele, sa ma imbrac si sa ma duc sa le ridic de la Mega. Dar la cata oferta au momentan pe site, sigur mai cumpar si alte prostii. Ca asa faci cand te duci intr-un market din asta. Te duci sa cumperi ceva si pleci de acolo cu total alte prostii decat ce ti-ai dorit sa cumperi intial.

De fapt ce vinde Mega Image pe eMAG, se vede pe pagina magazinului.

ce vinde mega image pe emag

Aparent se vinde cam tot, mai putin alimentele perisabile.  Sau atat de putine produse sunt in magazinele Mega Image?

O sa ma amuze acum distractia cu oamenii de paza de la Mega Image. Asta pentru ca te duci sa ridici de acolo produse deja platite (pentru ca plata online intarzie o zi, sper ca produsele astea nu vor fi disponibile si ziua urmatoare). Partea haioasa e ca ti le livreaza prin curier acasa. Un fel de Carrefour Online.  Cum ar fi sa cumperi hartie igienica si sa ti-o aduca curierul acasa. Ah, nu e disponibila. Probabil nu vor sa faca curierii sa se simta prost.

Pana una alta, asta e viitorul cumpaturilor. Bine ca  a ajuns si la noi in final. Sa stai acasa, sa faci burta, sa dai doua click-uri si sa iti aduca cineva acasa mancarea si bautura si tigarile. Aoleu! Nu se vinde bere prin curier. Pfff. Pai peste tot in tara suni la taxi si iti aduce bere si mancare de la mec acasa. Aici nu? Nu inca!  E inca BETA.

Via Radu, ca el da click-uri in fiecare zi pe eMAG.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply