Cum se face o stire

Cand vezi un material ca asta, pui mana pe telefon, suni acasa si te asiguri ca e totul in regula. Apoi te duci, iti iei copilul de la gradinita, iesiti in parc si ii spui cat de mult il iubesti si ii cumperi tot ce vrea el.

Cazul de la Bistrita nu e singular. Daca voi credeti ca asistenta aia maternala era una singura si dusa cu pluta, va inselati. Pentru bani oricine face orice. Mai mult cunosc cazuri in care asistenta maternala isi batea fata de sange in fata copilului adopotat si o ura pe aceasta. Iar asta se intampla in Valcea.

De ce nu ia nimeni masuri? Pentru ca atat fata batuta cat si mama erau fericite pentru banii primiti de la stat pentru ingrijirea copilului. Ce primea acel copil in schimb, mai nimic, pentru ca nu merita. Dar banii de la stat primiti fara a depune o munca sunt suficienti pentru a mentine pe cineva in viata doar pentru ochii lumii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: