De când se “testează” aspiratoare?

De când se “testează” aspiratoare?

De pe Facebook aflu ca mai nou se iau aspiratoare în teste. Apreciez de fapt acest gen de promovare. Cine știe când a facut ultima dată curat acasă omul respectiv. De fapt și eu mă laud când fac curat acasă, spăl pe jos, trag cu aspiratorul și spăl vasele.
Teoretic ar trebui să îmi cumpăr și o mașină de spălat vase, dar nu am ajuns încă la gradul ăsta de bunăstare.

testeaza aspiratorul

Să revenim la aspirator. El pare a fi bun pentru a fi trimis în teste. Singura problemă pe care o vad aici, e că aspiratorul ăla e cerut înapoi. Adică trimiți un aspirator în teste, omul își face curățenia anuală în casă și apoi o să-l dea înapoi.

Mai rău. După ce dă aspiratorul înapoi de la testat, altcineva îl va lua, cu tot cu mizeria celui de dinainte și își va face și el curat acasă.

Și mai e un lucru pe care nu-l înteleg. Pe lângă faptul că … de ce ai da un aspirator în teste și să-l ceri inapoi. Eu am cumpărat două aspiratoare la viața mea. Acum mai mult de 5 ani. Ele încă funcționează, aspira. Asta trebuie să facă. Să aspire. Iar pe aspiratoarele pe care eu le-am cumpărat, am dat 60 de lei. De ce să dau mai mult pe un aspirator? Da, dacă e aspirator din ăla fără fir, cum a prins Auras la black friday – tot cu 60 de lei – da, atunci merită.

Și atunci cum să faci reclamă la un aspirator pe care îl primești în teste, iar apoi să îl dai înapoi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d