De ce a trecut cainele strada?

In vremuri stravechi era o intebare standard, de ce a trecut cainele strada? Daca va intrebati de ce? Pai uite din cauza asta:

Şoferul vinovat de producerea accidentului a declarat că a intrat pe contrasens deoarece a vrut să evite un câine care ieşise în faţa maşinii. A lovit doua masini ce se deplasau normal pe contrasens. In urma accidentului au fost ranite grav doua persoane.

Si deci, ce ziceam mai devreme?

 

Totusi, de ce a trecut cainele strada?

* Emil Constantinescu: Precum au concluzionat si ziaristii de la “Romania Libera”, este un act clar de diversiune al diplomatiei americane, pentru a nu permite intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
* Ion Iliescu: Eu nu stiu nimic.
* Pat Buchanan: Ca sa fure slujba unui american decent, care munceste din greu.
* Jerry Seinfeld: De ce trece toata lumea drumul? Adica, de ce nu s-a gandit nimeni vreodata sa intrebe “Ce naiba facea cainele plimbandu-se pe peste tot?”
* Machiavelli: Important este faptul ca cainele a trecut drumul. Cui ii pasa de ce? Concluzia trecerii drumului justifica motivul pentru care a facut-o, indiferent care ar fi acesta.
* Thomas de Torquemada: Da-mi 10 minute cu cainele si voi afla tot.
* Timothy Leary: Pentru ca aceasta este singura miscare pe care Puterea ii permite sa o faca.
* John Locke: Pentru ca isi exersa dreptul sau natural la libertate.
* Albert Camus: Nu conteaza; actiunile cainelui au semnificatie doar pentru el.
* Freud: Faptul pentru care ai crezut ca cainele a trecut strada, infatiseaza substratul insecuritatii tale sexuale.
* Darwin: Cainii, dupa o buna bucata de vreme, au fost selectionati natural, in asa fel incat ei au acum genetic inclinatia de a trece drumul. A fost urmatorul pas logic dupa ce aceasta a coborat din copac.
* Richard Nixon: cainele nu a trecut drumul. Va repet, cainele nu a trecut drumul.
* Oliver Stone: Intrebarea nu este “De ce cainele a trecut drumul ?”, ci mai curand “Cine a traversat strada in acelasi timp si pe cine am scapat din vedere in graba noastra de a observa trecerea cainelui?”
* Papa: Aceasta este numai pentru Dumnezeu sa stie.
* Biblia: Dumnezeu a venit din rai si a zis gainii “Tu trebuie sa treci drumul”. Iar gaina a trecut drumul, si toata lumea a fost incantata.
* Louis Farrakhan: Drumul, vezi mata, reprezinta omul negru.  Cainel ea calcat peste “omul negru”, pentru a-l umili si lovi cu brutalitate si a-l tine jos.
* Martin Luther King Jr.: Am viziunea unei lumi unde toati cainii vor putea trece drumul fara ca motivul lor sa fie pus sub semnul intrebarii.
* Aristotel: Ca sa-si actualizeze potentialul.
* Erich Maria Remarque: cainele a trecut drumul deoarece, dupa experienta razboiului, nu s-a mai simtit acasa in propria casa.
* George Orwell: Pentru ca guvernul l-a  pacalit, facand-ul sa creada ca trece strada din proprie initiativa, cand de fapt nu a facut altceva decat sa serveasca interesele guvernului.
* Karl Marx: A fost o inevitabilitate istorica.
* Albert Einstein: Depinde ce punct de referinta iti alegi: cainele a trecul drumul sau drumul a trecut cainele.
* Pyrrho cel Sceptic: Care drum?
* Ernest Hemingway: Ca sa moara. In ploaie.
* Bunicul: Pe vremea mea, noi nu puneam astfel de intrebari. Cineva ne-a spus ca gaina a trecut drumul si asta a fost de ajuns pentru noi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply