De ce aveti nevoie de conferintele de Social Media

De ce aveti nevoie de conferintele de Social Media

Cei mai vechi de la aceste tipuri de conferinte, cei mai atenti oameni in social media si toti cei care au ceva experienta in retele sociale din Romania va pot spune acelasi lucru. Uitati-va catre social media, invatati ce inseamna internet, invatati sa comunicati efectiv pe internet si lucrati impreuna cu specialistii de pe piata pentru a va dezvolta afacerile.

Bineinteles, aveti sansa sa faceti totul dupa capul vostru, dar acest lucru va va duce pe acelasi drum pe care oamenii cu experienta au fost si va veti lovi de aceleasi probleme de care s-au lovit altii si veti intampina aceleasi dificultati. Asa incat, de ce sa nu alegeti sa invatati din experienta altora si de ce sa nu ii intrebati exact pe oamenii care trebuie. Iar aceste tipuri de conferinte sunt exact mijlocul necesar pentru a interactiona gratuit cu acesti oameni.

evenimentele importante ale inceputului de an

Evensys organizeaza acum la inceputul anului trei tipuri de conferinte la care trebuie sa te duci musai.

Digital Marketing Forum e exact acel tip de conferinta unde nu numai ca te duci sa inveti cum te poate ajuta internetul pe tine, dar poti si sa aduci un plus valoare afacerii tale si sa gasesti cele mai bune mijloace de a te promova pe internet. Si tema acestei conferinte spune simplu: Internet Sells. Crezi tu ca nu vinde? Eu zic ca vinde si chiar mult. Si chiar orice.  De asta eu nu imi pot scoate din cap  o intrebare primita de la un participant la o astfel de conferinta:  eu cum pot vinde lopeti de zapada?  Ei bine iata genul de intrebare pe care trebuie sa o pui si pe care o poti pune la Digital Marketing Forum.

Si daca ai o agentie de turism, Etravel Conference iti va spune exact ce ai nevoie pentru ca turistii tai sa fie multumiti. Sau daca ai o pensiune sau ceva, de aici inveti cum sa te promovezi si cum sa atragi oamenii la tine. Si probabil se va gasi cineva care va intreba si va invata ce poate face cu feed-back-ul turistilor, dar si cum le poate cere acestora un feed-back excelent. (apropo, aici trebuie sa zic si eu cate ceva de bine)

PR Forum nu cred ca are nevoie de o prezentare speciala. E genul de conferinta care mie imi place cel mai mult. Pentru ca acolo vin persoanele care chiar imbunatatesc imaginea unei firme si care mai tarziu, dupa conferinta, trebuie sa se duca si sa isi convinga sefii ca jobul lor este cel mai important. Si daca crezi ca seful tau nu te apreciaza ca PR, vino la conferinta si afla ce ai nevoie ca sa il dai pe spate.

Mai mult decat atat, pe 16 mai va avea loc Mobile Awards Romania. La aceasta gala aveti sansa sa va inscrieti aplicatiile de mobil. Astfel incat sa le puteti promova si mai bine. Nu aveti inca o aplicatie de mobil pentru afacerea voastra si credeti ca piata nu e suficienta? Eu va zic ca da. Sunt cel putin cateva sute de mii de smartphone-uri in Romania. Cine folosesc aceste telefoane? Oamenii cu bani. Sa va mai zic ca aplicatiile de smartphone de taxi depasesc numarul de comenzi onoroate, in defavoarea dispecerilor telefonici? Si sunt zeci de mii pe 24 de ore.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply