Despre imagine si asociere

Despre imagine si asociere

Aparent sunt criticat zilele astea pentru ca m-am asociat cu o anumita persoana. De la o imagine pana la asocierea publica cu acea persoana e mult de scris si nici nu stiu daca are sens. Dar asa pentru posteritate si pentru ca voua va place tipul asta de scandal, evenimentele au fost in felul urmator.

Badau m-a invitat la nu stiu ce conferinta de-a lui. In momentul in care m-a invitat, i-am raspuns ca da, vedem. Pana la urma n-am ajuns, iar asta am explicat-o pe aici. Aparent saptamana trecuta, a aparut un afis cu mine si Badau, in care eu eram la conferinta lui. Bineinteles fara confirmare, fara sa mi se ceara voie, fara sa fiu intrebat daca ma duc. Direct pus pe net. Am aflat de el intr-un val de muie, ca si cum eu m-as fi asociat cu omul respectiv. Nu. Nu am facut asta si nici nu l-am bagat in seama. Si nici nu am avut vreo reactie “trei saptamani”, pentru ca nu am stat sa imi bat capul cu aceasta.

Situatia e echivalenta ca si cum eu m-as asocia cu Mircea Badea. De fapt m-am asociat o data cu Mircea Badea, iar momentul respectiv a fost extrem de fructuos pentru mine. Daca nu-l mai tineti minte, click aici (link catre blogul lui Mircea Badea), veti rade. In rest de ce m-as asocia cu el sau de ce i-as raspunde lui Mircea Badea atunci cand asta a zis ca nu stiu cum m-am dus eu in genunchi sau nu stiu cum sa zgarii usile la Antena3 sa ma angajez acolo. Nu m-am dus niciodata sa ma rog de cineva sa ma anganez in Intact. Nu am fost decat o singura data in sediul antenei si atunci la GSP TV! Asa incat daca el latra, eu de ce sa il bag in seama? Ca sa ii dau atentie si importanta? Ca sa il scot in evidenta? Ca sa ii cresc audienta?

Acum intelegeti voi? Lasa-l pe Badau sa se laude. Daca ma duceam la eveniment va dadeam dreptate sa ma criticati. Asa eu ce sa ii fac daca el anunta ca face si drege si nu se intampla. E vina mea?  E vina lui si exclusiv a lui. Eu n-am nici o legatura cu asta.

Punct. Acum sa ne vedem de altele ca se prabuseste internetul romanesc. Ah. Inca una, cam am de lucru.

Cristi Dorombach - piticu.ro piticu

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply