De ce nu folosesc eu dc++

Il foloseam acum ceva ani, cand nu aveam banda de net, cand in oras era doar metropolitan si asa ne decsurcam sa impartim filme, muzica si alte chestii. Rar intram pe huburile mari ca sa iau ceva de acolo. Mi-a placut in perioada aia ca dadusem de cineva de la radio Gueriila si copiam o groaza de muzica buna.

Si atunci a fost ultima data cand am luat muzica de pe net. Sunt atatea radiouri online incat prefer sa ascult radio decat sa-mi umplu hardul sau sa fac alte  tampenii. Pentru filme exista alte surse, asa ca n-are nici un sens sa mai stau si pe dc++, sa-mi sharuiesc hardul sa se ia informatie. Ultima data cand am intrat se apucase cineva sa copieze poze in prostie, parca cautau expres fisiere de tip .jpg si tragea tot ce aveam eu, din jocuri din poze, din orice.

Eh, azi am primit un mail cu un scan de pe carnetul meu de student din 2001. Pana aici toate bune si frumoase, parca am facut un scan la vremea aia. Tipul mi-a zis ca l-a gasit pe dc++. Chestie care m-a speriat, cum chestii cu mine de acum 7 ani de zile zac in continuare pe internet, prin hardurile oamenilor. Oare ce dracu fac cu ele?
Drept urmare l-am intrebat de unde a luat poza, a zis ca nu stie, dar a cautat-o din nou si a rezultat:

Am cautat din nou sa vad si am gasit 2 utilizatori la care exista poza aia:

[RO][B][Roedu]Dnajss    –   IP: 86.121.128.5

[RO][SciFiElf]                –   IP: 89.36.151.40 , ambii de pe hubul ENIGMA.  Adresa de hub: enigma.evolva.ro

Haha, deci daca mai apar poze cu mine pe  net sa stiti ca sunt de acum 7 ani, ca sunt ok, chiar daca le veti considera compromitatoare nu ma vor afecta. Dar … nu e bine nici sa sharuiesti ceva pe dc++  nici sa il folosesti.

Iar asta imi aminteste de o alta patzanie misto, cand RDS-ul si-a lasat calculatoarele sharuite pe netbios direct in internet. Cu contracte ale clientilor, cu oferte promotionale de net, cu tot 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: