De ce s-a mutat Kristal in Pipera?

O data e bine ca s-a mutat Kristal in Pipera, e mai aproape de corporatisti, de targetul lor si se pare ca ar avea parte si de ceva locuri de parcare pe terenul viran de peste drum.  Partea si mai buna e ca nu s-au mai inteles in contractul de inchiriere al fostului Cinema Floreasca, drept urmare vecinii deranjati pana acum de lipsa parcarii sau de muzica pot dormi astfel linistiti.

Mie nu-mi place sonorizarea din Kristal din Pipera, dar in schimb par ca s-ar comporta ca un club ok. Partea nasoala e ca locatia aia (un fost showroom auto) nu seamana deloc cu ce ar putea fi un club ca si club. Mai degraba 3 mese alaturate acolo si doua canapele dau impresia de club, dar de unul ieftin, nicidecum de un loc misto.

Pana una alta nu scriu de Kristal degeaba, asta e urmatorul indiciu al petrecerii Sandero. Stiti unde e pe harta? Atunci aflati si cand e petrecerea.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: