De ce trebuie sa aveti instalata aplicatia eMAG pentru telefonul mobil

De ce trebuie sa aveti instalata aplicatia eMAG pentru telefonul mobil

Imi place ca ofertele de la eMAG vin atunci cand nu te astepti. Si nu vin oferte mici, ci oferte foarte bune.
Dar de data asta nu numai despre oferte vreau sa va vorbesc. eMAG a lansat acum o aplicatie de mobil, mult asteptata si complet optimizata pentru toate telefoanele mobile.

Aplicatia de mobil e foarte utila si e mult mai buna. Si asta din cateva motive. Nu este chiar un browser din asta simplu, care acceseaza sa zicem versiunea de mobil standard a unui site. Ci e o aplicatie de sine statatoare care acceseaza o versiune adaptata ecranului telefonului tau. Mai mult decat atat, se leaga diferit la baza de date fata de siteul normal. Drept urmare campania de reduceri de maine, Revolutia Preturilor de la eMAG se va lansa pentru utilizatorii aplicatiei de mobil cu o ora mai devreme.
Deci daca aveti aplicatia de mobil instalata, aveti toate sansele sa aveti primii acces la promotiile eMAG, Revolutia Preturilor. Aplicatia de mobil este disponibila aici pentru Android si aici pentru iPhone. Si daca nu ati facut update la ultima versiune, sunteti invitati sa o faceti. Totodata si pe Facebook, vor fi oferte si update-uri legate de Revolutia Preturilor.

Si pentru ca maine e iarasi e Revolutia Preturilor de la eMAG, va spun ca sunt zeci de mii de produse cu preturi revolutionare timp de trei zile. Adica marti, miercuri si joi, e timp suficient sa alegeti ce va doriti.

Si am aflat si doua reduceri pentru cei care isi doresc:
– Telefon mobil HTC One, Dual SIM, Silver 1439.99 lei – 15.2% discount
– Espressor manual DeLonghi cu sistem cappuccino, 15 Bar 319.99 RON – 29% discount.

Apropo de telefon. Daca e cineva care isi doreste un Dual Sim, HTC-ul de mai sus e o solutie extraordinara. L-am avut, m-am jucat cu el am fost extrem de placut impresionat pentru performanta si capacitatea bateriei. Se comporta bine in mana omului si e un HTC One si mai e si Dual Sim.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply