De la bacalaureat

Azi a inceput bacul nu? Pai … iarasi eu ma nimeresc la momentul oportun ca sa aud ce si mai cum.
Nu retin datele si numele, asa ca le voi spune fara. Mergeam pe strada, iar in stanga mea se vorbea la telefon. Apoi in spatele meu se vorbea la telefon. Chiar daca ma durea maseaua, am stat atent sa aud ce discuta tipa aia la telefon asa frenetic. Vorbea cu un prof … sau diriginte, sau ceva de genul asta, clar interesat de ce a facut ea la bac. Si spunea linistita cum ea a facut si a luat 10, la oral la romana (presupun ca asta a fost prima proba). Dupa care povestea ce au facut colegii ei:
“Pai la noi in liceu notele au fost asa … la proful nostru au luat toti 10, ca a vorbit el … comisia a fost din nu stiu ce liceu, la proful celalalt au luat 9, la celalalt prof de romana, toti elevii lui au luat 8, iar restul… care cum i-a dus capul.”

Si acuma ma mai mir eu de ce  situl edu.ro pica de fiecare data, sau ma mai mir eu de ce copii care termina liceul acum … stiu exact atat de mult internet, cat exista hi5 si mass message to entire list (ma intreb daca ar cunoaste traducerea), sau sa ma mai mir de ce ministrul invatamantului nu stie sa numere pana la 12. De fapt … de ce ma mir, daca avem un ministru al educatiei care nu e de profesie profesor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: