De prin oras

Am fost ieri la Photowalk (operatiune de iesit cu fortza in oras in ideea de a face poze pentru posterioritate).

Teoretic trebuia sa ajung la festivalul de tunning auto si gagici, insa, dupa un telefon in care am aflat ca nu e nimic interesant inauntru am ramas in intersectia de la Piata Presei ca sa pozam accidentele rutiere provocate de astia care s-au impresionat in stil need for speed din parcarea de la Romexpo. Daca tot vorbim de parcarea de la Romexpo sa ne bucuram si de megaconstructiile din acea parcare, de unde nu se mai degaja praf pentru ca avem parte de bulbi verzi pusi pe gard.

Dupa care am ajuns in Herastrau unde … whoaaa, ditamai aglomeratia de oameni pe metru patrat, cozi infernale la orice toneta si vanzator de popcorn. Ne-am bucurat de internetul wireless de la Oprescu care nu functioneaza. Adica e bine mersi, te conectezi pe el, semnal full si daca nu te deconecteaza peste 30 de secunde nu iti deschide nici o pagina. Ramane sa vedem cat spam se fac cu wireless-urile astea.

Si ca sa fie treaba treaba am fost la pizza dupa . Sa nu uitam totusi de ce ne-am dus in Herastrau, sa vedem statuia lui Charless de Gaulle cu accesorii de pitzipoanca.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: