Demonteaza-i afirmatiile punct cu punct

Demonteaza-i afirmatiile punct cu punct

Circula pe Facebook imaginea asta. In ea sunt demontate toate promisiunile electorale punct cu punct. Iata-o.

1604845_784878548228682_1812455521441640824_n

Stiti care e difernta dintre foaia asta, pozata undeva si realitate? In realitate cand incerci sa ii spui unui sustinator al lui Ponta asa ceva, ala te injura si zice Basescu si te injura iarasi.

Ei bine, impotriva acestui limbaj si impotriva acestei atitudini, oricat de binevoitor ai fi si oricat de superior n-ai ce sa faci. Si bineinteles apar vocile celelalte de pe Facebook care iti zic ca inghiti. Nop, e gresit, nu inghiti, iti faci treaba bine mai departe si evoluezi asa. E ca si cum, alegi sa ii lasi pe aia in prostia lor si tu sa iti vezi mai departe de treaba. Dar, nu e bine. Oamenii spun in continuare ca probabil Iohannis trebuia sa se coboare la nivelul motocilistului aluia care l-a batut pe Badea. Ce a rezolvat motociclistul? Nimic. Ce a rezolvat Badea? A inceput sa urle in gura mare. Badea a castigat deci, a urlat, oamenii s-au uitat la el … saracul.

Incerc sa va fac sa intelegeti diferenta dintre cei doi candidati, care diferenta este colosala. Uriasa. Nu se aseamana. Si sa va trimit sa analizati aceasta poza.

Untitled

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply