Top 20 companii din IT pentru care merita sa lucrezi

Top 20 companii din IT pentru care merita sa lucrezi

Revista Biz și compania de recrutare Senior Tech au lansat rezultatele studiului ”Top 20 companii din IT pentru care merită să lucrezi”, aflat la cea de-a treia ediție.

Studiul, însoțit de clasamentul angajatorilor, a fost realizat pe baza a patru criterii și surprinde atât percepția programatorilor asupra angajatorilor, cât și a progreselor realizate de principalii jucători la nivel de resurse umane.

Cover

Adobe, Endava, King, Ixia și Deutsche Bank ocupă primele cinci poziții din clasamentul celor 20 de companii.

Eșantionul de studiu a fost realizat pe 70 de companii care activează în industria IT și de 578 de angajați. Biz și Senior Tech au folosit două tipuri de chestionare: unul dedicat departamentelor de resurse umane ale angajatorilor și altele dedicate salariaților din cadrul companiilor luate în calcul.Topul a fost realizat pe baza unor punctaje obținute de fiecare companie în parte, luând în calcul patru criterii esențiale: pachetul salarial, amploarea și complexitatea proiectelor în care companiile sunt implicate, potențialul de angajare și cultura companiei.

Topul reunește atât companii consacrate la nivel global, cu o binemeritată notorietate pe piața locală, cât și jucători mai puțin cunoscuți publicului larg, dar dinamici și activi în procesele de recrutare și dezvoltare profesională a angajaților.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d