Despre bloguri la TVR

Ar fi atat de multe de acoperit cu un blog, stiri, fun, editoriale, stress si multe altele, incat limitandu-ne, normal, la cateva articole pe zi nu prea apucam ce si cum sa scriem. Iar, uneori, esenta trece pe langa noi, reusim sa o digeram si sa o comentam, dar, uitam sa o transmitem si celorlalti.

Iulian Comanescu ne aminteste pe Hotnews.ro ca Miercuri, adica maine, sau azi, la 23:45 pe TVR1 la Cultura Libre, iar se va discuta despre bloguri.

Acuma, nu vreau sa critic iar TVR-u … dar … oare … sunt cei mai buni Exarhu, Alex Leo Serban ( critic de film ) si designerul Adrian Oiaru? Cine sunt astia? Au blog? Hai sa zicem ca de Exarhu am mai auzit. Dar, rar in ultima perioada. Si, are blog ?

Iar o sa vorbim despre nimicuri pe banii publici. Poate il vad… desi de 2 zile n-am mai deschis televizorul.

Si … situl emisiunii … culturalibre.ro

Later edit: ce-ar fi ca fiecare emisiune tv sa aibe un blog, in loc de scrieti la redactie sau pe mail. Wordpress. Dar despre asta vom mai vorbi …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Despre bloguri la TVR

 1. Eu nu cred ca trebuie discreditati [din start] oamenii astia pentru simplul motiv ca nu au blog. E clar, daca ar avea, ar fi un atu in plus, dar.. eu zic sa n-avem [inca] prejudecati.
  Wait & see.
  In alta ordine de idei, merci de informatie

 2. Pentru o adevarata discutie despre bloguri ar trebui alesi, oameni din blogosfera romaneasca, suna ciudat stiu, care intradevar sunt cititi de foarte multa lume, care pot zice exact ce inseamna un blog si asa mai departe.

  Iar daca astia nu au blog, ce facem nene ? Discutam cu niste oameni care nu au blog despre bloguri, tare frate, made in Romania. Asta e ca si cum ar discuta cineva cu un mine despre fizica cuantica, eu care n-am facut fizica decat prin generala.

 3. Trebuie si presa cumva sa atraga atentia blogosferei, deci tvr-ul face un pas important incercand sa vb despre bloguri. INSA persoanele care prezinta sunt gresite: de ce nu “cheama bloggeri la vorbitor”? Good question! S-ar prea putea ca unii bloggeri sa fie mai apreciati decat prezentatorii emisiunilor, asa ca…

 4. Haha, pai emisiunea NU era despre bloguri DELOC! Si, cum adica “cine este Alex Leo Serban”?? Este cel mai faimos critic de film, a scos o carte prefatata de Andrei Plesu etc…
  Eu am vazut emisiunea, a fost foarte simpatica. DAR, inca o data: NU a fost despre bloguri! A fost despre trenduri. Capisci?

Leave a Reply

%d bloggers like this: