Dureros

Romania, a doua zi dupa ce Gigi Becali a castigat alegerile

Noul sef al CNA-ului, Dan Diaconescu, da sanctiuni severe pentru posturile TV care nu au respectat dispozitia de a difuza minimum patru ore pe zi cu noul presedinte. Se anunta guvernul.

Mirel Radoi si Nicolae Dica vor fi ziua antrenori la Steaua si seara prim-ministri cu schimbul, Catalin Zmarandescu – ministrul apararii personale, Mihai Stoica – ministru al justitiei aplicate pe loc, Adi de la Vilcea – ministrul culturii. Restul membrilor guvernului sint alesi dintre nepotii presedintelui, dupa o sesiune extraordinara de baba-oarba.

Nou moneda nationala este oaia grea.

Gigi Becali anunta ca va face programul de guvernare tinind cont de ultimele carti silabisite, care l-au marcat profund. In fiscalitate, se va reveni la sistemul din “Punguta cu doi bani”, iar in zootehnie fiecare capra va fi obligata sa aiba trei iezi.

Cei care refuza sa intre in Partidul “Generatia de la 9” vor fi convinsi cu metoda “Zdreanta, iti pun ochii pe faianta!”.

Se reiau negocierile pentru intrarea Romaniei in Europa. Presedintele propune vinzarea catre UE a unui teren de 238.000 kilometri patrati din zona Pipera, cuprins intre Dunare si Prut, cu comision. Refuzat fiind, promite un sac de bani cui ii va incurca pe bulgari.

De pe net. Si … totusi, de ce am un banner spre arbomedia in mailu asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Dureros

  1. hahaha! Imi place noua forma de guvernare! Suna a Becali toata ziua! Cred ca cel putin o consecinta a alegerii lui Gigi este faptul ca se va schimba numele Romaniei: Romania-Steaua! Atunci cu siguranta toti vor deveni stelisti(steaua va deveni religie de stat!).

  2. trist si amuzant… totusi, nu pot sa nu-mi amintesc ce-am discutat ieri la un curs. am discutat faptul ca, daca faci misto de un om politic, faci misto indirect de cei care se simt reprezentati de el. lucru valabil daca omul ala e singurul reprezentant el unei anumite dimensiuni a politicului, cum ar fi, in cazul lui Becali, cea asistentiala (chiar de baza, am putea spune) sau, in cazul lui Vadim, cea nationala. pentru ca nu mai exista alt pol care sa reprezinte aceste politici, trebuie sa fim foarte atenti cu ei. bine, noi suntem cetateni, ne permitem sa facem misto si e chiar indicat ca altfel n-am mai supravietui. dar colo sus la guvernare… nu ii sustin ncii pe Becali, nici pe Vadim, nici pe alte maimute de gen, ins in momentul in care oamenii astia cresc in sonsaje si au capital electoral, fie el cat de mic, in primul rand te intrebi ce s-a intamplat in tara asta si apoi te sperii de unde s-ar putea ajunge.

  3. ce s`a intamplat cu tara asta? tocmai aici nu s`a intamplat nimic sau aproape nimic, pur si simplu traim de cativa ani buni aceeasi minciuna intr`o viata mai buna si speram ca intrarea in ue sa ne aduca viata mai buna pe care o dorim. cat desapre cei doi vadim si becali sunt singurii sefi de stat pe care nu i`am dori, sansele ca unul dintre ei sa iasa presedinte sunt foarte mici(dupa umila mea parere), indiferent cat de mult ar creste in sondaje si sa nu uitam ca mare parte a electoratului lor e alcatuit de inculti. totusi obs ca l`ai uitat pe marco belo oare daca ar iesi presedinte unde am ajunge ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: