Despre locatia din telefonul mobil. Un singur lucru.

Despre locatia din telefonul mobil. Un singur lucru.

Daca operatorul de la 112, nu a fost in stare sa ceara locatia victimei din avionul prabusit, e vina lui, a sefului lui, a sefului IGSU, a ministrului Stroe si a premierului Ponta. A tuturor pe linie ierarhica.

Toate telefoanele noastre smechere au o aplicatie, prin care noi vorbim cu prietenii nostri. Cea mai simpla aplicatie din lume. Se numeste Whatsapp. Si pe langa toate functiile de a trimite poze, de a vorbi prin internet si asa mai departe, mai are o functie clara. Trimite locatia.

wp_ss_20140122_0001

Si am testat de pe iPhone, din interiorul cladirii, locatia a fost gasita fix in punctul in care ma aflu pe harta. Cu o marja de maxim 10 metri.

photo

Asa incat sa nu-mi spuna mie cineva ca nu a trimis doctorul locatia.

Daca IGSU si toti ceilalti destepti din tara asta s-au bazat numai pe aproximarea, aprecierea facuta de STS sau de cine a facut aprecierea aia. Atunci sa fiu scuzat.

Bonus, in acea zona e atat de mult semnal 3G incat astazi televiziunile faceau transmisiuni in direct HD, prin telefonul mobil de langa epava avionului.

La ce avem noi tehnologia asta?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply