Teribilistii americani au un nou idol

Teribilistii americani au un nou idol

Aparent in Statele Unite, pe langa tinta de a-ti lua permis de conducere si masina la varsta de 16 ani,  trebuie sa ajungi si la politie. Am impresia ca asta e un fel de ritual de initiere. Altfel nu inteleg de ce toata lumea dupa ce isi ia permisul la 16 ani, trebuie sa faca vreo tampenie la un moment dat ca sa fie arestat de catre politie. Si nici Justin Bieber nu putea sa nu faca acelasi lucru. Asa ca a fost arestat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Asa incat a intrat in gasca tinerilor care vor musai sa aiba o poza  din arest.

BesUu-XCIAIYeXn

Si nu  ne mira ca au aparut si ceva ajustari a acestor poze.

1004946 10153768367500377 292783317 n

Ce risca Justin Bieber? O amenda sanatoasa. Ceva puscarie care se plateste pe cautiune sau munca in folosul comunitatii. Ceea ce va fi cool pentru idolul tineretului american. Astept si la noi alti baieti de 18 ani cu masini puternice sa dea cu ele in stalpi. Se numeste selectie naturala.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply