Desteptii care-l asculta pe Mircea Badea

Ieri in Brasov ascultam un post de radio local, unde am aflat ce s-a mai intamplat peste saptamana. Printre altele vorbeau de Mircea Badea si de faptul ca a venit sa faca cu ou si otet un vecin care i-a luat un loc de parcare. Cu ocazia asta Mircea Badea s-a dus a pus afise cu rezervat, a facut scandal, tambalau si l-a dat pe vecinul naravash la televizor.

Habar n-am ce a spus la tv si nici nu ma intereseaza. Cert e ca de saptamana asta am inceput sa ma trezesc cu bilete pe masini, cu mesaje ca imi taie rotile daca mai parchez acolo, cu mesaje de amenintare etc. Mai mult, au aparut si bilete de rezervat prin parcare. Parcare care nu e rezervata si care nu e a nimanui, e a domeniului public.

Drept urmare, un exemplu prost de la un prezentator tv pe masura, urmat cat mai cretin posibil de catre telespectatorii sai. Acum eu ce trebuie sa fac? Sa le tai cauciucurile alora? Sa le pun si eu bilete in geam?

Nu, voi face o adresa la primarie sa verific spatiile de parcare, daca nu se adevereste le pun si eu bilete, de ce nu 😉 Si poate inventam si un serviciu de ridicat masini in sector.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: