Dinozauri, Antipa si afise electorale

Vorba lui Andi:

Si totusi 80 % din parlamentarii actuali candideaza din nou. Halal schimbare a clasei politice, halal legi noi si speranta de viata mai buna pentru Romania. Adunam senatul si camera deputatilor, din care facem procent de 80%, vin vreo 400 de candidati cu parul carunt, prosti si care au furat pana acum ca vin si spun in continuare ca noi o ducem bine si ca o vom duce si mai bine.

Sau nu, intr-o nesimtire nesimtita (ma scuzati nu pot sa gasesc un superlativ pentru nesimtire) vin si spun ca vai doamne am dus-o rau pana acum [iar voi ati fost la putere si n-ati facut nimic sa o ducem mai bine] si o sa o ducem mai bine de acum inainte … daca ma votati pe mine.


Si ai vazut ca nu vine nimeni sa zica … frate, facem asta si asta? Pentru ca nu`s in stare, n-au tupeu si nu pot. Doar Tariceanu pare … ca isi asigura un pic viitorul dand OG-uri de marit salarii care sa ajunga si anul viitor, in speranta ca nu se va submina economia de tot.

Btw stiti ca noi nu producem absolut nimic? Stiti ca criza financiara va avea apogeul in Romania in aprilie, dupa ce romanii nostri ramasi fara bani dupa sarbatori vor ajunge, fara servici, in imposibilitatea de a plati orice alta urma de credit? (dupa o premonitie de D. Dinculescu)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: