Disperatii dupa bani gratis

A venit Nokia, a venit ditamai investitorul si a deschis o fabricutza langa Cluj. Oficialii au fost draguti, le-au oferit facilitati, le-au facut drum, curent electric, toate cele trebuincioase pentru o fabrica noua, la standarde europene. In schimb pe langa fabrica sunt pamanturile oamenilor sau ale bisnitarilor.

Drept urmare sunt oameni care au cumparat pamanturi acolo iar acum se chinuie sa le vanda la preturi astronomice. De ce? Pentru ca a venit Nokia la Cluj si poate marketing managerul nu vrea sa stea intr-un apartament superutilat in centrul Clujului ci poate vrea sa stea la 3 minute de fabrica, sa se poata trezi cu juma de ora inainte de programul de munca si sa ajunga lejer la serviciu.

Drept urmare fiecare om din comuna Jucu se considera acum un fericit, de parca Dumnezeu i-ar fi pus mana in cap. Si totusi inginerii de la Nokia n-au cumparat case in comuna aia. Ei prefera sa faca drumul din Cluj, sau din alte parti pana la fabrica. Nici macar Nokia n-a cumparat case acolo. Dar localitatea e scumpa, pentru ca scrie Nokia pe placuta de la intrare.

Iar Nokia n-are nici o legatura spirituala cu locuitorii acelei comune.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: