Dispozitiv de clonare carduri la Banca Transilvania din Alba Iulia

Clar mi-am luat-o. Nu pot decat sa ii urez sa moara in chinuri. Cum? Vedeti mai jos.

dispozitiv de clonare carduri la banca transilvania in alba iulia

Ce vedeti in fata e un bancomat ce pare a fi al bancii Transilvania. In realitate el are instalat dispozitiv de clonare al cardurilor. Cum aflam asta? Pai simplu, daca e noapte vezi ca in spatele lui clipoceste lumina de la cititorul corect de la Banca Transilvania.

 

Altfel dispozitivul asta citeste automat toate datele de pe card. Numar, CVV2- ul si pinul daca este introdus. Ce poate face mai departe? Pai nu mare lucru, decat sa extraga toti banii de pe card. Nu stie cati sunt, dar poate incerca. Sau poate clona cardul asta folosind un MSR206 🙂

Mi-am blocat cardul. Acum sa vad cand ajung la Banca Transilvania sa-mi fac altul.

Nu am sunat la politie. Pai de ce sa ma leg singur la cap daca nu ma doare incercand sa le explic astora de ce stiu ce e ala de clonat carduri.

 

UPDATE:

Am fost contactat de Banca Transilvania sa modific acest articol pentru ca le aduce prejudicii de imagine. Nu numai lor, eu am cardul blocat si azi am alergat ca sa imi transfer banii de acolo. Printre altele cei de la Banca Transilvania mi-au comunicat ca au verificat bancomatul ala si ca ar fi corect. In schimb ei zic ca acolo ar fi un dispozitiv de anti skimming, dar la o cautare pe google eu vad ca arata altfel.  Si la o alta Banca Transilvania din acelasi oras, bancomatul arata normal, cu dispozitivul anti skimming asa cum il stim cu totii.

bancomat corect de la banca transilvania anti skimming

A se nota lumina verde si fanta prelungita a bancomatului pentru a face imposibila montarea de skimmer.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply